Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Quique Collado rep el premi Periodista Gil Sumbiela

Divendres per la nit, Quique Collado va rebre el premi Periodista Gil Sumbiela atorgat per la comissió amb el mateix nom (Periodista Gil Sumbiela-Azucena, no Quique Collado). Este guardó reconeix la tasca dels millors professionals de la informació fallera segons els convocants. Actualment, Collado presenta el programa Mediterráneo en TV Mediterráneo (abans Popular TV), però en la seua llarga trajectòria professional hi ha treballs tan destacables com el programa Tiempo de Fallas, que va durar 15 anys i va ser emés per la COPE, Punto Radio y La 97.7, el programa Nostres Festes en Ràdio 9, col·laboracions en la revista Mundo Fallas i altres mitjans impressos, i fins i tot cinc discos relacionats amb el món faller. La fallera major de València, Sandra Muñoz, li va fer entrega de la distinció.