¿Qui guanyarà el Soler i Godes? Dimarts, el desenllaç

El Premi Enric Soler i Godes d’enguany, un dels que formen els Premis de les Lletres Falleres, ja té amo. Se sabrà qui és (comissió i autor del millor article de llibret relacionat amb les Falles, segons el jurat) dimarts que ve a partir de les 20.00 hores al casal de la Falla Na Jordana (carrer Salvador Giner, 9, de València), durant l’acte de presentació de la Revista d’Estudis Fallers. La comissió guanyadora rebrà 300 euros i un estendard creat pels artistes fallers Fet d’Encàrrec, i l’autor del text 300 euros i un diploma dissenyat per Víctor Valero. Enguany, el Premi Soler i Godes ha sigut possible gràcies al patrocini de l’Editorial Denes, la Federació de Falles Benicalap-Campanar, l’Ajuntament de Burjassot, l’Ajuntament de Mislata i l’Ajuntament de Paterna.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar