Fallas para falleros y no falleros según Candreu

¿Qui guanyarà el Soler i Godes? Dimarts, el desenllaç

El Premi Enric Soler i Godes d’enguany, un dels que formen els Premis de les Lletres Falleres, ja té amo. Se sabrà qui és (comissió i autor del millor article de llibret relacionat amb les Falles, segons el jurat) dimarts que ve a partir de les 20.00 hores al casal de la Falla Na Jordana (carrer Salvador Giner, 9, de València), durant l’acte de presentació de la Revista d’Estudis Fallers. La comissió guanyadora rebrà 300 euros i un estendard creat pels artistes fallers Fet d’Encàrrec, i l’autor del text 300 euros i un diploma dissenyat per Víctor Valero. Enguany, el Premi Soler i Godes ha sigut possible gràcies al patrocini de l’Editorial Denes, la Federació de Falles Benicalap-Campanar, l’Ajuntament de Burjassot, l’Ajuntament de Mislata i l’Ajuntament de Paterna.