‘Gente de Fallas’ guanya una granera d’argent

La Falla Quart-Túria ha entregat les seues primeres graneres d’argent, i no són per a deixar net el casal, sinó per a reconéixer persones i entitats que hagen “agranat” en diversos àmbits del món faller o de la vida en general. Esta vegada, els àmbits han sigut la pirotècnia, les arts plàsticas, l’esport, la música, mitjans de comunicació i falles. El pirotècnic Vicente Caballer i el programa radiofònic Gente de Fallas són alguns dels premiats.

Els guanyadors de les primeres graneres d’argent han sigut:

  • Arts plàstiques: Gremi d’Artistes Fallers de València
  • Pirotècnia: Vicente Caballer
  • Esport: Llevant U.D.
  • Música: Bajoqueta Rock
  • Falles: Félix Crespo Hellín
  • Mitjà de comunicació: Gente de Fallas d’Onda Cero

En l’acte, presentat precisament per Salvador Peiró, director del programa de ràdio esmentat,  van entregar-se als premiats les graneres d’argent, un quadre commemoratiu i una figura realitzada per un faller infantil de la comissió.