¿Has leído "El Coloso que resucitó"?

Dilluns, exposició de maquetes al Centre Comercial El Saler

Comunicado06 20112012 02Oberta la gana de falles amb l’Exposició del Ninot, abellix vore-les encara que siga en menut, ¿veritat? Aleshores serà interessant anar a l’exposició del concurs de maquetes de la Falla Pintor Stolz-Burgos, que començarà dilluns que ve, 20 de febrer, i acabarà just un mes després, el 20 de març. Seran 21 maquetes les que es podran vore a la planta a nivell de carrer del Centre Comercial El Saler, i les tres millor classificades s’emportaran premi en metàl·lic.

Esta edició del concurs és la que més participants ha tingut en tota la història del mateix, 21 maquetes. Totes participen en una única categoria, en la qual participen tant comissions falleres com particulars. Un jurat format per artistes fallers les valorarà i emetrà un veredicte el 16 de febrer, el qual es donarà a conéixer el dia 21 del mateix mes en un acte on s’espera que acudisca la fallera major de València, Sandra Muñoz. Totes les maquetes participants tindran premi, encara que les tres primeres classificades es repartiran un total de 1.050 euros de part dels patrocinadors del concurs.