¿Has leído "Los carteles de Fallas"?

Dilluns, exposició de maquetes al Centre Comercial El Saler

Comunicado06 20112012 02Oberta la gana de falles amb l’Exposició del Ninot, abellix vore-les encara que siga en menut, ¿veritat? Aleshores serà interessant anar a l’exposició del concurs de maquetes de la Falla Pintor Stolz-Burgos, que començarà dilluns que ve, 20 de febrer, i acabarà just un mes després, el 20 de març. Seran 21 maquetes les que es podran vore a la planta a nivell de carrer del Centre Comercial El Saler, i les tres millor classificades s’emportaran premi en metàl·lic.

Esta edició del concurs és la que més participants ha tingut en tota la història del mateix, 21 maquetes. Totes participen en una única categoria, en la qual participen tant comissions falleres com particulars. Un jurat format per artistes fallers les valorarà i emetrà un veredicte el 16 de febrer, el qual es donarà a conéixer el dia 21 del mateix mes en un acte on s’espera que acudisca la fallera major de València, Sandra Muñoz. Totes les maquetes participants tindran premi, encara que les tres primeres classificades es repartiran un total de 1.050 euros de part dels patrocinadors del concurs.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar