Fallas para falleros y no falleros según Candreu

La Falla Borrull-Socors s’emporta el Malva

lletresfalleres1Els poetes Antoni Lluís Martínez i Enric Xavier Ferrús guanyen el premi Malva al millor poema satíric, amb la seua participació en el llibret de Borrull-Socors. Este premi, que va entregar-se el 8 de febrer a Alzira, està inclòs dins dels Premis de les Lletres Falleres, convocats conjuntament per primera vegada este exercici faller.

El premi Malva al millor poema satíric publicat en un llibret de falla de la Comunitat Valenciana del 2012 ha recaigut esta vegada en el poema La “fabra” de l’or… Perdó, volíem dir la “febre”, escrit per Antoni Lluís Martínez i Enric Xavier Ferrús per a la seua publicació en el llibret de la Falla Borrull-Socors de València. Els finalistes van ser els poemes Vull ser jurat popular, de José Antonio Martínez, per al llibret de Falla Cambro de Tavernes de la Valldigna, i El mercat. Visites de l’altre món, escrit per Josep Enric Gonga i Colomina i que s’inclourà en el llibret de la Falla Sagrada Família-Corea de Gandia. Estos són els textos que han destacats entre 80 presentats al concurs per 22 poetes i 20 comissions de diverses localitats de la Comunitat Valenciana, els qual eren en general de gran qualitat.