¿Has leído "Los carteles de Fallas"?

La FFSE, en la setmana cultural de Sant Roc

escutsrocLa Federació de Falles de la Secció Especial i els 35 anys del concurs del cant de l’estoreta són alguns dels temes que es tractaran en la setmana cultural que la Falla Sant Roc, de Torrent, la qual s’iniciarà el 12 de desembre i durarà fins el 17 de desembre de 2011. També inclourà la presentació de projectes de falla de la comissió. Per a més detalls, consulteu el programa més endavant.

 

PROGRAMA DE LA SETMANA CULTURAL DE LA FALLA SANT ROC

 

Dilluns 12 de desembre

  • 20:30 hores, inauguració setmana cultural amb l’exposició “Veus del passat que miren cap al futur: 35 anys del concurs infantil del Cant de l’Estoreta a Torrent”.
  • 22:00 hores, “Els carrers de Torrent i les seues curiositats” xarrada per Salvador Císcar i Juan

Dimarts 13 de desembre

  • 22:00 hores, xarrada “L’organització de la Federació de Falles d’Especial de València al descobert” amb la participació de Juan Armiñana (president de la Falla Nou Campanar), Laura Cano (presidenta de la Falla Almirante Cadarso) i Jose Giménez (president de la Falla Cuba Literato Azorín), moderada per Montse Català, periodista de Canal 9.

Dimecres 14 de desembre

  • 22:00 hores, entrevista “Fent balanç de 8 anys”. Ángeles Hernández, periodista de Cadena Ser entrevistarà i ens mostrarà les vivéncies i experiéncies de Félix Crespo al cap davant de la Junta Central Fallera.

Divendres 16 de desembre

  • 22:00 hores, sopar-homenatje als nostres artistes fallers: Pepe Giménez i Alberto Abril, i presentació de projectes 2012.

Dissabte 17 de desembre

  • 18:00 hores, taller de postals nadalenques per als xiquets.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar