Cantants de luxe en la Nit dels Desemparats

Sole Giménez, Carlos Goñi, Sandra Polop i Marabú actuaran en la Nit dels Desemparats, un sopar solidari enquadrat dins del projecte “Estic en els Desamparats” de la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà, i que tindrà lloc el dimecres 14 de desembre a les 21.00 hores a l’IVAM (carrer Guillem de Castro, 118, València). Però a més de la música, hi haurà un sorteig d’obres pictòriques realitzades per Armando Serra, Fernando Casanova, Pedro Arrúe,Vicente Lorenzo i la parella formada per Ceballos i Sanabria, entre altres sorpreses per als assistents. El tiquet del sopar costa 30 euros, els quals aniran íntegrament a les arques de Maides, l’obra social de la Mare de Déu dels Desemparats.

Les entrades poden adquirir-se al casal de la comissió, a Nuevo Centro (en el punt d’informació) i a la Fundació per la Justícia (carrer Ciril Amorós, 27; Joaquin Costa, 29; i Micalet, 3). En cas de no voler o no poder assistir al soper però sí voler ajudar a la causa solidària, hi ha un compte corrent de fila zero on es poden fer ingressos. És de Bankia i el seu codi es 2077 0004 68 3101969403.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar