Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La plantà?

Cantants de luxe en la Nit dels Desemparats

solegimenezSole Giménez, Carlos Goñi, Sandra Polop i Marabú actuaran en la Nit dels Desemparats, un sopar solidari enquadrat dins del projecte “Estic en els Desamparats” de la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà, i que tindrà lloc el dimecres 14 de desembre a les 21.00 hores a l’IVAM (carrer Guillem de Castro, 118, València). Però a més de la música, hi haurà un sorteig d’obres pictòriques realitzades per Armando Serra, Fernando Casanova, Pedro Arrúe,Vicente Lorenzo i la parella formada per Ceballos i Sanabria, entre altres sorpreses per als assistents. El tiquet del sopar costa 30 euros, els quals aniran íntegrament a les arques de Maides, l’obra social de la Mare de Déu dels Desemparats.

Les entrades poden adquirir-se al casal de la comissió, a Nuevo Centro (en el punt d’informació) i a la Fundació per la Justícia (carrer Ciril Amorós, 27; Joaquin Costa, 29; i Micalet, 3). En cas de no voler o no poder assistir al soper però sí voler ajudar a la causa solidària, hi ha un compte corrent de fila zero on es poden fer ingressos. És de Bankia i el seu codi es 2077 0004 68 3101969403.