Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Coloso que resucitó?

Lorena Borrás, nomenada fallera major del Clero

lorenaminiLa xica de la foto es diu Lorena Borrás Guillot i va ser nomenada fallera major de la Falla del Clero dissabte 26 de novembre. El casal va omplir-se de fallers, amics i familiars per assistir a eixe acte. El president de la comissió, Javier Sanz, va dedicar unes paraules a l’eixint en el càrrec, Noemí Fuentes Valbuena, i li va aconsellar a Lorena que gaudisca de cada moment en el seu any. Per cert que estos fallers de Russafa presentaran els seus projectes de falla el proper dissabte 10 de desembre a les 20.00 hores, comptant amb els artistes dels dos monuments, Sergio Alcañiz en el cas de la infantil i Sergio Fandos en el cas de la major, presentant l’acte el periodista Jaume Bronchud i tenint com a madrina la tennista d’elit Anabel Medina.