¿Has leído "La mascletà"?

Senyores i senyors, la fallera major!

granfele

I les falleres majors d’Alm. Cadarso-Comte d’Altea van eixir a la pista del Circ Gran Fele. Ahir va celebrar-se esta original exaltació, on les representants de la comissió de l’exercici, Esperanza Vicente com a fallera major i Inés Jiménez com a fallera major infantil, van formar part d’un espectacle amb trapecistes, equilibristes, pallassos i llums de colors, el qual era una adaptació d’una funció del circ a la qual van donar el nom “Més difícil encara”. La presidenta de la comissió fallera, Laura Cano, va declarar que este acte suposa una fusió entre la tradició fallera i la modernitat que suposa realitzar-lo en un circ. Entre el públic hi havia més de 50 comissions falleres, i afortunadament a la pista cap lleó.