Les maquetes de Malva-rosa, la Mercé i Arxiduc

Falla Malva-rosa (maqueta). Lema: "La gran orquestra del món". Artista: Juan Carlos Molés.Ahir va tindre lloc la presentació de les maquetes de les falles que integren l’Associació de Falles d’Especial (AFE). La Mercé, Arxiduc Carles-Xiva i Malva-rosa han deixat exposades les mateixes en la delegació de l’ONCE a València, on es poden vore des del carrer. Allí mateix (no al carrer, sinó a la seu de l’ONCE), esta vesprada a les 19.45 tindrà lloc la presentació dels projectes de l’Agrupació de Falles del Mercat de Jesús. I parlant d’agrupacions, el 2 de desembre descobriran els seus les comissions del Sector-Agrupació Rascanya, però ho faran a la Sala Forsañ de Massanassa a les 22.30 hores. Tornant a l’AFE , ¿ja has vist les maquetes?

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar