Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Les maquetes de Malva-rosa, la Mercé i Arxiduc

Falla Malva-rosa (maqueta). Lema: "La gran orquestra del món". Artista: Juan Carlos Molés.Ahir va tindre lloc la presentació de les maquetes de les falles que integren l’Associació de Falles d’Especial (AFE). La Mercé, Arxiduc Carles-Xiva i Malva-rosa han deixat exposades les mateixes en la delegació de l’ONCE a València, on es poden vore des del carrer. Allí mateix (no al carrer, sinó a la seu de l’ONCE), esta vesprada a les 19.45 tindrà lloc la presentació dels projectes de l’Agrupació de Falles del Mercat de Jesús. I parlant d’agrupacions, el 2 de desembre descobriran els seus les comissions del Sector-Agrupació Rascanya, però ho faran a la Sala Forsañ de Massanassa a les 22.30 hores. Tornant a l’AFE , ¿ja has vist les maquetes?