¿Has leído "La Ofrenda de Flores"?

Exposició sobre desenvolupament i igualtat

“Igualtat per al desenvolupament. Drets de dones, drets humans” és el nom de l’exposició que presenta Ajuda en Acció entre l’1 i el 31 de desembre, i que es podrà vore a la Casa de la Dona de Torrent (carrer Músic Mariano Puig, 8). És altra acció del projecte solidari “L’esperança és un espill penjat en el futur” posat en marxa per la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve.

Esta exposició consta de huit panells que analitzen la situació dels drets humans de les dones i les xiquetes en països del sud. Cadascú està basat en un concepte que ajuda a entendre la relació entre pobresa, desenrotllament i desigualtat de gènere. La mostra permet descobrir perquè les desigualtats entre homes i dones fan més difícil el creixement d’eixos països, sent sempre pitjor parades les persones amb sexe femení. L’horari de l’exposició és de 9.30 a 13.30 i de 15.30 a 20.30 hores.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar