La falla infantil-gran de Ramir de Maeztu-Lleons

No u ni dos, sinó deu artistes seran els encarregats de la propera falla gran (¿o infantil-gran?) de Ramir de Maeztu-Lleons, a saber: José Latorre, Gabriel Sanz, Vicent Almela, Guillermo Rojas, Vicente F. Lorenzo, Javier Fernández, Óscar Villada, Sergio Amar, Salvador Dolz i Carlos Carsí. Tots, amb el col·laborador en guió Manuel Andrés Zarapico. Quant a la infantil, serà cosa només de Salvador Dolz. Tota la colla va estar -i van omplir l’escenari- en la presentació de projectes de la comissió ahir per la nit.

En un dia d’infart per als caçadors d’esbossos per les diverses presentacions que es feien a la vegada, el casal de Ramir de Maeztu-Lleons va fer públics els seus amb la presència de tots els artistes fallers que participen, així com del guionista de la major, Manuel Andrés Zarapico.

Primerament va presentar-se l’esbós infantil, el qual va explicar el seu artista, Salvador Dolz. El centre de la falleta serà una parella de sirenes amb un bebé al qual van a vore diversos habitants de la mar. Esta falleta té com a lema El bateig i concursarà en secció primera infantil.

Quant a la gran, van ser els deu artistes que la construiran quins van eixir a l’escenari junt a Manuel Andrés Zarapico, qui va explicar un poc com serà este monument.

La falla gran de Ramir de Maeztu-Lleons s’ha plantejat com a una falla infantil per a majors, és a dir, que contindrà temàtica de xiquets però adaptada a la forma de pensar dels adults. En ella no faltarà la crítica (d’adults, clar), la qual tindrà una base “infantil”. El monument participarà en 2012 en sección primera A.

Després de la presentació d’esbossos va haver-hi un col·loqui amb tots els artistes fallers presents moderat pel locutor i presentador Marcos Soriano.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar