¿Has leído "La mascletà"?

La falla infantil-gran de Ramir de Maeztu-Lleons

No u ni dos, sinó deu artistes seran els encarregats de la propera falla gran (¿o infantil-gran?) de Ramir de Maeztu-Lleons, a saber: José Latorre, Gabriel Sanz, Vicent Almela, Guillermo Rojas, Vicente F. Lorenzo, Javier Fernández, Óscar Villada, Sergio Amar, Salvador Dolz i Carlos Carsí. Tots, amb el col·laborador en guió Manuel Andrés Zarapico. Quant a la infantil, serà cosa només de Salvador Dolz. Tota la colla va estar -i van omplir l’escenari- en la presentació de projectes de la comissió ahir per la nit.

En un dia d’infart per als caçadors d’esbossos per les diverses presentacions que es feien a la vegada, el casal de Ramir de Maeztu-Lleons va fer públics els seus amb la presència de tots els artistes fallers que participen, així com del guionista de la major, Manuel Andrés Zarapico.

IMG 3394Primerament va presentar-se l’esbós infantil, el qual va explicar el seu artista, Salvador Dolz. El centre de la falleta serà una parella de sirenes amb un bebé al qual van a vore diversos habitants de la mar. Esta falleta té com a lema El bateig i concursarà en secció primera infantil.

esbosinf

Quant a la gran, van ser els deu artistes que la construiran quins van eixir a l’escenari junt a Manuel Andrés Zarapico, qui va explicar un poc com serà este monument.

IMG 3407

La falla gran de Ramir de Maeztu-Lleons s’ha plantejat com a una falla infantil per a majors, és a dir, que contindrà temàtica de xiquets però adaptada a la forma de pensar dels adults. En ella no faltarà la crítica (d’adults, clar), la qual tindrà una base “infantil”. El monument participarà en 2012 en sección primera A.

esbosgran

Després de la presentació d’esbossos va haver-hi un col·loqui amb tots els artistes fallers presents moderat pel locutor i presentador Marcos Soriano.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar