¿Has leído "Dalí diseñó una falla"?

Divendres de projectes

maeztuAixò sembla, perquè el pròxim divendres 25 de novembre hi haurà a la vegada dos presentacions de projectes de falla. Una en Ramir de Maeztu-Lleons, on es presentarà a les 20.00 hores un monument gran on participen un cabàs d’artistes de la talla de José Latorre, Gabriel Sanz, i Vicente Almela, entre d’altres, amb guió de Manuel Andrés Zarapico. També se sabrà com serà la falla infantil, que només té un artista: Salvador Dolz. Després de la presentació hi haurà un col·loqui moderat per Marcos Soriano; tot al casal de la comissió. L’altra presentació de projectes serà la de Pintor Stolz-Burgos, que a les 19.30 del mateix dia 25 tindrà l’artista d’ambdues falles de la comissió, Marc Martell. Si penses anar a les dues cites, no oblides l’helicòpter.