Cecs de projectes de l’AFE i de Mercat de Jesús

Dues presentacions massives de projectes de falla: la de l’Associació de Falles d’Especial (AFE) i de l’Agrupació de Falles del Mercat de Jesús. Quant a l’AFE, serà el dimarts 29 de novembre a les 20.00 hores quan els seus associats (La Mercé, Arxiduc Carles-Xiva i Malva-rosa) presenten les seues falles de 2012 a la seu de l’ONCE a València (Gran Via Ramón y Cajal, 13). En el mateix edifici però al dia següent, 30 de novembre, les dotze falles de l’Agrupació de Falles del Mercat de Jesús faran el mateix a les 19.45 hores.

Tornant a l’AFE, la Falla La Mercé presentarà el seu projecte amb el lema Afrika de l’artista José Ramón Espuig.; Archiduc Carles-Xiva mostrarà la maqueta de Quina Mutada, falla de l’artista Alberto Ribera; i per últim, Malva-rosa presentarà el projecte La Gran Orquestra del Món, que és de l’artista Juan Carlos Molés Martínez. Junt a estes maquetes i esbossos estaran les maquetes de les falles municipals de València, com ja van fer en la “Festa per a tots” de la FFSE. Totes estaran exposades en el vestíbul de l’ONCE fins al 3 de desembre, de manera que fins a eixe dia tots els invidents puguen tocar-les, llegir-ne la descripció en braille i sentir l’explicació mitjançant audioguies.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar