Cecs de projectes de l’AFE i de Mercat de Jesús

afeagrupmjesus e1264484491392Dues presentacions massives de projectes de falla: la de l’Associació de Falles d’Especial (AFE) i de l’Agrupació de Falles del Mercat de Jesús. Quant a l’AFE, serà el dimarts 29 de novembre a les 20.00 hores quan els seus associats (La Mercé, Arxiduc Carles-Xiva i Malva-rosa) presenten les seues falles de 2012 a la seu de l’ONCE a València (Gran Via Ramón y Cajal, 13). En el mateix edifici però al dia següent, 30 de novembre, les dotze falles de l’Agrupació de Falles del Mercat de Jesús faran el mateix a les 19.45 hores.

Tornant a l’AFE, la Falla La Mercé presentarà el seu projecte amb el lema Afrika de l’artista José Ramón Espuig.; Archiduc Carles-Xiva mostrarà la maqueta de Quina Mutada, falla de l’artista Alberto Ribera; i per últim, Malva-rosa presentarà el projecte La Gran Orquestra del Món, que és de l’artista Juan Carlos Molés Martínez. Junt a estes maquetes i esbossos estaran les maquetes de les falles municipals de València, com ja van fer en la “Festa per a tots” de la FFSE. Totes estaran exposades en el vestíbul de l’ONCE fins al 3 de desembre, de manera que fins a eixe dia tots els invidents puguen tocar-les, llegir-ne la descripció en braille i sentir l’explicació mitjançant audioguies.