¿Has leído "Los carteles de Fallas"?

Anem de xarrades esta vesprada

Esta vesprada és per agarrar l’entrepà del berenar i anar de col·loquis de comissions falleres: a les 15.30 a Torrent i a les 20.00 hores a València, un de solidari i altre de revistes falleres. ¿T’apuntes?

El primer col·loqui és a les 15.30 hores i l’organitza la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve a la Casa de la Dona de Torrent (carrer Músic Mariano Puig Yago, 8). Amb el títol “L’abús sexual infantil. Detecció i prevenció”, la impartix l’Institut Espill i forma part del seu programa solidari “L’esperança és un espill penjat en el futur”.

I ja de nit, a les 20.00 hores i formant part de les II Jornades Culturals Pepe Monforte, tindrem al casal de la Falla Manuel de Falla-López Ibor-Tamarindos (plaça Pablo Picasso, 2, València) la taula redona “Naixement i evolució de les publicacions falleres”. El locutor Salvador Peiró moderarà als convidats  Sento Bayarri i Javier Tejero (per El Turista Fallero), Manuel Andrés Zarapico i Braulio Torralba (per Actualidad Fallera), Hernan Mir (per Cendra), Jesús Ignasi Català (per la Revista d’Estudis Fallers) i Francesc Ferrer (per Marxa Popular Fallera).

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar