Anem de xarrades esta vesprada

charlaEsta vesprada és per agarrar l’entrepà del berenar i anar de col·loquis de comissions falleres: a les 15.30 a Torrent i a les 20.00 hores a València, un de solidari i altre de revistes falleres. ¿T’apuntes?

El primer col·loqui és a les 15.30 hores i l’organitza la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve a la Casa de la Dona de Torrent (carrer Músic Mariano Puig Yago, 8). Amb el títol “L’abús sexual infantil. Detecció i prevenció”, la impartix l’Institut Espill i forma part del seu programa solidari “L’esperança és un espill penjat en el futur”.

I ja de nit, a les 20.00 hores i formant part de les II Jornades Culturals Pepe Monforte, tindrem al casal de la Falla Manuel de Falla-López Ibor-Tamarindos (plaça Pablo Picasso, 2, València) la taula redona “Naixement i evolució de les publicacions falleres”. El locutor Salvador Peiró moderarà als convidats  Sento Bayarri i Javier Tejero (per El Turista Fallero), Manuel Andrés Zarapico i Braulio Torralba (per Actualidad Fallera), Hernan Mir (per Cendra), Jesús Ignasi Català (per la Revista d’Estudis Fallers) i Francesc Ferrer (per Marxa Popular Fallera).

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar