Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La mascletà?

Anem de xarrades esta vesprada

charlaEsta vesprada és per agarrar l’entrepà del berenar i anar de col·loquis de comissions falleres: a les 15.30 a Torrent i a les 20.00 hores a València, un de solidari i altre de revistes falleres. ¿T’apuntes?

El primer col·loqui és a les 15.30 hores i l’organitza la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve a la Casa de la Dona de Torrent (carrer Músic Mariano Puig Yago, 8). Amb el títol “L’abús sexual infantil. Detecció i prevenció”, la impartix l’Institut Espill i forma part del seu programa solidari “L’esperança és un espill penjat en el futur”.

I ja de nit, a les 20.00 hores i formant part de les II Jornades Culturals Pepe Monforte, tindrem al casal de la Falla Manuel de Falla-López Ibor-Tamarindos (plaça Pablo Picasso, 2, València) la taula redona “Naixement i evolució de les publicacions falleres”. El locutor Salvador Peiró moderarà als convidats  Sento Bayarri i Javier Tejero (per El Turista Fallero), Manuel Andrés Zarapico i Braulio Torralba (per Actualidad Fallera), Hernan Mir (per Cendra), Jesús Ignasi Català (per la Revista d’Estudis Fallers) i Francesc Ferrer (per Marxa Popular Fallera).