¿Has leído "Dónde verlas"?

Una falla en una revista de la fusta

Falla Castielfabib 2011Les falles de vegades apareixen en els llocs més insospitats, i això és que ha passat amb el monument de la Falla Castielfabib-Marqués de Sant Joan de 2011: l’hem trobat ¡en una revista de la indústria de la fusta! I no és estrany, si recordem que estava tota feta de palets. En concret es tracta del número 273, el d’este mes d’octubre de 2011, de la publicació AITIM (Associació de Investigació Tècnica de la Industria de la Fusta). En l’article “Falla experimental de madera en Valencia”, s’explica amb text i fotos com l’arquitecte Miguel Arraiz ha dissenyat i construït la falla, i després es mostres imatges de la seua cremà (bé, “procés destructiu” tècnicament per al gremi). És realment una inusual promoció de les Falles en una publicació d’àmbit nacional, encara que amb un públic molt concret. ¿Vols fer-li una ullada a l’article?

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar