Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Ninots indultats?

Una falla en una revista de la fusta

Falla Castielfabib 2011Les falles de vegades apareixen en els llocs més insospitats, i això és que ha passat amb el monument de la Falla Castielfabib-Marqués de Sant Joan de 2011: l’hem trobat ¡en una revista de la indústria de la fusta! I no és estrany, si recordem que estava tota feta de palets. En concret es tracta del número 273, el d’este mes d’octubre de 2011, de la publicació AITIM (Associació de Investigació Tècnica de la Industria de la Fusta). En l’article “Falla experimental de madera en Valencia”, s’explica amb text i fotos com l’arquitecte Miguel Arraiz ha dissenyat i construït la falla, i després es mostres imatges de la seua cremà (bé, “procés destructiu” tècnicament per al gremi). És realment una inusual promoció de les Falles en una publicació d’àmbit nacional, encara que amb un públic molt concret. ¿Vols fer-li una ullada a l’article?