Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Ortifus y las fallas?

El teatre faller de Torrent arranca amb l’obra curta

teatretorrent

L’Aula Cultural de la CAM és on a les deu de la nit i de dilluns a divendres, tenen lloc les representacions en obra curta del XXXIV Concurs Faller de Teatre en Valencià de la Junta Local de Torrent. En la primera quinzena d’este mes hi haurà obres curtes (menys de 60 minuts), mentre que en la segona en seran llargues.

La primera falla en actuar va ser la Falla Cronista Vicent Beguer Esteve ambl’obra Tres … i un quadre de L’Alqueria Teatre. Hui serà el torn de la Falla Santa Llúcia amb El telèfon de la conciència. El divendres continuarà la Falla Àngel de l’Alcàsser amb l’obra Dos en la cornisa, de Julio Pereira.

La setmana que ve obri les representacions el dilluns la Falla Sants Patrons amb Lo que fan fer les dones, de Paco Barchino, per a donar pas a la Falla Barri Cotxera i l’obra Lisistrata amb perdó, de Sergio Reyes. Continua la Falla Antonio Pardo i Ales de Sera, de José María Juan García. El dia 11, la Falla Padre Méndez actua en I conte escenificat!, una adaptació d’un text de Charles Perrault, mentre que la Falla Saragossa-Parc Central ho farà el dia 14 de novembre amb Anem al metge, escrita per la comissió. Per acabar la Falla Sant Roc escenificarà Criatures, de la Companyia T de Teatre.