¿Has leído "Música de Fallas"?

La Federació vol emportar-se’n les maquetes de gira

No és per a menys, en vista de l’èxit de públic que ha tingut esta edició de la Festa per a tots, la primera que va acompanyada de la Fira de la Tapa. Tant contenta està la Federació de Falles de la Secció Especial (FFSE) amb el seu esdeveniment, que pensa ficar les maquetes en un camió i portar-les de viatge per exposarles per dins i fora de la Comunitat Valenciana, amb tapes incloses i potser algun element relacionat amb altres festes de la ciutat.

No és per a menys, ja que el nombre de visitants de la mostra al vell llit del riu Túria es compta per milers els caps de setmana, havent-hi gent des de primera hora del matí. La FFSE intenta trobar el suport de la Conselleria de Turisme i de la Diputació de València per a este projecte de “bolos” de les maquetes, el qual, a banda de suposar una gran publicitat per a les falles federades, també implica una font d’entrada de diners, i és que en estos temps de crisi la Federació esta fent grans esforços per trobar-ne de noves.

Per cert que la “Festa per a tots” no ha acabat. Hui tenim una lectura dramatitzada de l’obra Don Juan Tenorio a les 20.30, a càrrec de fallers de Na Jordana, a més de la inevitable festa de Halloween una hora després. I demà, batucada a les 13.00 hores i mascletà en miniatura a les 14.00. I naturalment, les maquetes no se n’han anat i poden vore’s fins demà a mitja vesprada:

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar