¿Has leído "Ninots indultats"?

Presentacions de projectes… de carpes?

¡A partir d’ara, a banda de les presentacions de projecte de falla, tindrem presentacions de projecte de carpa! En efecte, en la darrera assemblea de presidents de falla, Francisco Lledó va comentar que, d’acord amb l’actual Llei d’Espectacles, cada instal·lació de carpa que facen els fallers haurà d’anar acompanyada d’un projecte visat per un tècnic. Ara bé, no és probable que vagen molts aficionats a les falles a vore estos projectes.

Seguint amb les carpes, en 2012 podràn col·locar-se al carrer a partir del 7 de març, mentre que les activitats falleres podran iniciar-se des del 9 del mateix mes. Per altra banda, Francisco Lledó, regidor de fires i festes de l’Ajuntament de València, va informar en la mateixa assemblea que les subvencions municipals als monuments i la il·luminació es mantindran amb quasi total seguretat, però que en 2013 ja serà una altra història. Per esta raó, es demana que les comissions siguen cautes a l’hora de calcular els pressupostos del següent exercici. De tot això informa [Enlace bloqueado por la Tasa española AEDE].

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar