Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Aquellas primeras fallas?

Presentacions de projectes… de carpes?

carpa¡A partir d’ara, a banda de les presentacions de projecte de falla, tindrem presentacions de projecte de carpa! En efecte, en la darrera assemblea de presidents de falla, Francisco Lledó va comentar que, d’acord amb l’actual Llei d’Espectacles, cada instal·lació de carpa que facen els fallers haurà d’anar acompanyada d’un projecte visat per un tècnic. Ara bé, no és probable que vagen molts aficionats a les falles a vore estos projectes.

Seguint amb les carpes, en 2012 podràn col·locar-se al carrer a partir del 7 de març, mentre que les activitats falleres podran iniciar-se des del 9 del mateix mes. Per altra banda, Francisco Lledó, regidor de fires i festes de l’Ajuntament de València, va informar en la mateixa assemblea que les subvencions municipals als monuments i la il·luminació es mantindran amb quasi total seguretat, però que en 2013 ja serà una altra història. Per esta raó, es demana que les comissions siguen cautes a l’hora de calcular els pressupostos del següent exercici. De tot això informa Las Provincias.