Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Los trenes falleros?

Corts d’honor de sopar per ADELA

adela logo foroPerò ADELA no és una amiga de les xiques de les corts d’honor: és l’Associació d’Esclerosi Lateral Amiotròfica. La cort d’honor de la fallera major de València de 2004 organitza enguany el sopar anual de les corts d’honor, que ja és el número 18, sent esta vegada el seu objectiu solidari l’esmentada associació. L’esclerosi lateral amiotròfica (o simplement ELA) és la pitjor degeneració de les motoneurones, la qual provoca una progressiva paralització dels músculs de la mobilitat, el parlar, la deglució i la respiració. Este sopar tindrà lloc el dia 11 de novembre a les 21 hores als salons de l’Alameda Palace.

El tiquet del sopar costa 50 euros el tiquet i eixa nit tindran lloc rifes de regals per als assistents, destinant-se tots els beneficis econòmics a ADELA. Els tiquets podran adquirir-se en determinats comerços, i en cas de no voler o no poder anar però haja voluntat de col·laborar amb eixa associació, hi ha un número de compte on fer ingressos.

Estos són els comerços que venen exclusivament els tiquets del sopar:

 • Rosmer Joyeros
  C/ Archiduc Carles número 28 (València)
  Horari: 10 a 14 hores / 17 a 20 hores
 • Farmàcia Lys
  Passeig de Russafa número 1 (València)
  Horari: 9 a 21.30 horas
 • En Hilos de Seda
  C/ Mestre Clavé número 2 (València)
  Horari: 10 a 13.30 hores /17 a 20 hores – dissabtes vesprada tancat
 • Perruquería iosé Navarro
  C/ Pintor Ferrandis número 40 (València)
  Horari: 10 a 19 hores – dissabtes vesprada tancat
 • Sabateria Juan Ramón
  Carretera de Llíria número 11 (Burjassot)
  Horari: 9.30 a 13.45 hores / 17.15 a 20.30 hores

I el número de compte on fer donatius és este de Caja Murcia: 2043-0363-68-2007001553.