Matiners de Barri La Llum visiten el taller

El cap de setmana passat, alguns valents de la Falla Barri La Llum s’alçaren prompte per anar al taller de Pedro Santaeulia i així comprovar amb els seus ulls (si els podien obrir de la son) com anava el monument. I canviant de tema, esta comissió tindrà su festa de Halloween en dos torns: esta vesprada per a xiquets, amb berenar, cercavila i espectacle, i demà per la nit per a majors amb sopar d’entrepà i xupito gratuït per als disfressats.

Com es pot vore en les imatges, la falla, que per cert té el lema Amor a Venècia, està bastant avançat.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar