Fallas para falleros y no falleros según Candreu

‘Estic en els Desamparats’ es presenta el 4 de novembre

EsticEnElsDesamparatsEl projecte ESTIC EN eLS DESAMPARATS (així escrit originàriament), una obra solidària de la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà i la Fundació Mare de Déu i dels Desemparats (MAIDES), es presentarà el 4 de novembre a les 20 hores al Club Diario Levante (carrer Traginers, 7, del Polígon Vara de Quart de València). Eixe dia hi haurà una xarrada amb el tema “La situació dels programes de malalts crònics i mentals de l’obra social de la Mare de Déu dels Desemparats 600 anys després” a càrrec de José María Scals, president de MAIDES; la presentació de l’espot televisiu del projecte; i una actuació de Sandra Polop amb la cançó “Puede ser”, composta pel grup Marabú per a ESTIC EN eLS DESAMPARATS.