Responsabilitat pirotècnica dels fallers, a debat

bb banner

Quan passa una desgràcia durant un espectacle pirotècnic, ¿quina culpa tenen les comissions falleres? Este és el tema del pròxim debat “Cacau i tramussos” organitzat per la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà, el qual se celebrarà este dijous 6 d’octubre a les 20.00 hores al seu casal.

El col·loqui “Responsabilitat de presidents i comissions en el dispar de material pirotècnic” tractarà temes com l’actual normativa al respecte, la seguretat, la responsabilitat compartida i la postura oficial. Els participants seran José Javier Sáez Cuesta (assesor jurídic de Junta Central Fallera),  Eduardo Soler Álvarez (advocat de la Falla Azcárraga-Ferran el Catòlic, la qual va sofrir un accident pirotècnic fa un temps) i Guillermo Rodríguez-Bronchú Orts (gerent de Piroval). Moderarà Rafa Comín, director i presentador del programa Vents de festa de la TMV.