Fallas para falleros y no falleros según Candreu

El Club de les Històries t’explica la prima de risc

borull¿Preocupat perquè no saps de què parlen els informatius quan parlen d’economia? Aleshores passa’t demà per la Falla Borrull-Socors,  perquè el seu Club de les Històries d’enguany t’explicarà la famosa prima de risc i altres qüestions amb participants com Candreu, és a dir, un servidor que escriu i parla. També s’informarà de com serà la falla que plantaran en 2012, de lema Trenquem la vidriola i artista Juane Cortell. L’hora, les 20.30.

Estel 5 de novembre, al casal de la comissió (carrer Dr. Peset cervera, 11) tindrà lloc la IV edició del Club de les Històries, subtitulada enguany com “La cosina té un risc”. En efecte, la prima de risc serà la protagonista en uns monòlegs que parlaran d’economia fallera i no fallera de boca de Rafa Comín (presentador de Vents de festa, de la TMV), Amadeu Sanchís (polític), Josep Lluis Marín (assessor lingüístic i membre de l’ADEF), Carles-Andreu Fernández (de DistritoFallas.com i membre de l’ADEF), Joan Castelló (periodista i també membre de l’ADEF), Antoni Lluís Martínez i altres. Ara bé, no hi haurà perill de dormir-se encara que es parle d’economia, ja que l’humor no faltarà.

Per altra banda, demà també es coneixeran el projecte de fallade 2012 que, amb el lema Trenquem la vidriola, està basat en l’obra wagneriana de l’Or del Rhin. L’artista faller encarregat del mateix, Juane Cortell, amb el seu equip, explicaran algunes escenes de la falla.