Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Cronista presenta un projecte solidari de falla el dia 22

image002La coneguda solidaritat de la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve (Torrent) es farà present en el seu monument de 2012, el qual, amb el títol L’esperança és un espill penjat en el futur, es presentarà el dia 22 de setembre a les 21.00 hores a la Casa de la Dona (Músico Mariano Puig Yago, 8, Torrent).

En efecte, la frase de l’escriptor i artista plàstic Max Jiménez “L’esperança és un espill penjat en el futur” és el lema d’esta falla plena de solidaridad. Serà el punt final d’un projecte on col·laboren diverses associacions i entitats, el qual farà reflexionar sobre la nostra societat. A la vegada, el monument és una nova aposta de la comissió pel monument faller, cadafal que en 2012 estarà basat en l’origen de les falles actuals, concretament en el punt on es va passar de cremar trastos vells a les figures que hui coneixem com a ninots.