Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Las Ánimas t’esperen el 23 de setembre

fiestajoven3I no les del cementeri precisament, sinó les del port i amb moltes ganes de ballar. Recordem que l’Agrupació de Falles del Districte Marítim té prevista la seua III Festa de la Joventut a la discoteca Las Ánimas Puerto el dia 23 de setembre, amb una entrada que costa 8 euros i que inclou consumició (que no està malament, tenint en compte el preu de les discoteques hui en dia).  No cal que sigues faller o fallera per anar, ja que pots adquirir l’entrada en qualsevol comissió d’esta agrupació, o bé en el  correu info@agrupacionfallasmaritimo.es o en el telèfon 963 311 097, podent-se comprar fins el 15 de setembre. Eixe mateix dia també se celebrarà el sopar de falleres majors entrants i eixints, així com dels presidents de les falles agrupades.