Las Ánimas t’esperen el 23 de setembre

I no les del cementeri precisament, sinó les del port i amb moltes ganes de ballar. Recordem que l’Agrupació de Falles del Districte Marítim té prevista la seua III Festa de la Joventut a la discoteca Las Ánimas Puerto el dia 23 de setembre, amb una entrada que costa 8 euros i que inclou consumició (que no està malament, tenint en compte el preu de les discoteques hui en dia).  No cal que sigues faller o fallera per anar, ja que pots adquirir l’entrada en qualsevol comissió d’esta agrupació, o bé en el  correu info@agrupacionfallasmaritimo.es o en el telèfon 963 311 097, podent-se comprar fins el 15 de setembre. Eixe mateix dia també se celebrarà el sopar de falleres majors entrants i eixints, així com dels presidents de les falles agrupades.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar