Perquè les Falles han de ser Patrimoni de la Humanitat

Falla Almirant 2011 (2n premi secció especial)Com molts ja sabeu, ja s’ha iniciat la tramitació per tal que la UNESCO reconega a les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. En este sentit, la web amiga Ciberfallas ha publicat durant este agost una sèrie d’articles on s’analitzen les raons perquè la nostra festa siga considerada amb eixa distinció mundial, a la qual ja donen suport l’Ajuntament de València, la Generalitat Valenciana i el Govern d’Espanya. Tots eixos articles han estat escrits per Christian Polana Migueláñez, estudiant del Màster Oficial de Patrimoni Cultural a la Universitat de València.

El primer article publicat parla de les característiques immaterials de les Falles de València. El següent tracta de les Falles com a bé d’interés cultural i del procés per a aconseguir eixa declaració, mentre que el tercer explica perquè el Museu Faller pot ser clau per a aconseguir que la UNESCO declare de les Falles Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Per altra banda, el quart explica les Falles com a festa multinuclear, i l’últim article fins la data analitzar el paper de l’Administració General de l’Estat i el de la UNESCO en l’assumpte esmentat.

Una idea sobre “Perquè les Falles han de ser Patrimoni de la Humanitat”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar