¿Has leído "Fallas pidiendo trenes"?

Les Falles, de camí a ser Patrimoni de la Humanitat

Junta Central FalleraLes Falles ja ha iniciat tràmits perquè siguen declarades Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per part de la Unesco. Així ho va anunciar Junta Central Fallera en la darrera assemblea de presidents, on en concret va dir que iniciaran l’expedient administratiu per tal que l’Ajuntament de València sol·licite a l’Estat Espanyol que traspasse la petició a la Unesco.  Esta sol·licitud inclourà tant les Falles de València com de la resta de localitats que les celebren, i la seua tramitació pot arribar a durar un any i mig. Junta Central Fallera està segura que la festa complix los requisits per a ser Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat al igual que el flamenc o els castellers.