Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Ninots indultats?

Així és la falla de Montreal

¿Recordeu la falla que anàven a plantar a Montreal, allà pel Canadà, país que va vore nàixer Leslie Nielsen? Doncs ací la teniu, o més bé l’esbós. Este monument estarà present durant una oferta d’espectacles gratuïts de la ciutat de les arts del circ Tohu baix el nom, precisament,”La Falla”, i que tenen lloc del 5 al 20 d’este mes d’agost. Entre el que es pot vore estos dies en eixe lloc de Montreal hi ha concerts de música llatina i ètnica: salsa, reaggeton, rumba, ritmes afrocubans (no és molt valencià per a acompanyar el cadafal, però bé…). També hi ha un concurs de fotografia de la falla per als qui vagen a vore-la, clar, que està un poquet lluny. Ah, i si la imatge del costat et sembla xicoteta, abans d’anar-te’n a posar-te ulleres fes clic a “Leer más…” per a vore l’esbós més gran (que per cert està també en la web campiona en publicar esbossos de falles de qualsevol lloc del món, Cendra Digital).

Falla La Tohu 2011

I esta és l’explicació de la falla segons el seu creador. Fàcil d’entendre (per als que saben francés), però es poden vore algunes figures que la formaran mentre parlen: