¿Has leído "La falla (el monumento)"?

Així és la falla de Montreal

¿Recordeu la falla que anàven a plantar a Montreal, allà pel Canadà, país que va vore nàixer Leslie Nielsen? Doncs ací la teniu, o més bé l’esbós. Este monument estarà present durant una oferta d’espectacles gratuïts de la ciutat de les arts del circ Tohu baix el nom, precisament,”La Falla”, i que tenen lloc del 5 al 20 d’este mes d’agost. Entre el que es pot vore estos dies en eixe lloc de Montreal hi ha concerts de música llatina i ètnica: salsa, reaggeton, rumba, ritmes afrocubans (no és molt valencià per a acompanyar el cadafal, però bé…). També hi ha un concurs de fotografia de la falla per als qui vagen a vore-la, clar, que està un poquet lluny. Ah, i si la imatge del costat et sembla xicoteta, abans d’anar-te’n a posar-te ulleres fes clic a “Leer más…” per a vore l’esbós més gran (que per cert està també en la web campiona en publicar esbossos de falles de qualsevol lloc del món, Cendra Digital).

I esta és l’explicació de la falla segons el seu creador. Fàcil d’entendre (per als que saben francés), però es poden vore algunes figures que la formaran mentre parlen:

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar