¿Has leído "La mascletà"?

La Gran Cagada (perdó si estàs menjant)

cagada

Eixe descriptiu i pudorós nom tenia el concurs que la Falla Districte Marítim-Baix la Mar de Dénia va portar a termini passat diumenge 7 d’agost. En el recinte equí de José Domingo Argudo, el cavall Thor va deixar el seu “regalet”, guanyant la parcel·la número 589 el primer premi de 600 euros i les parcel·les 563, 564, 565, 588 i 590 el premi de consolació de 50 euros. Allí mateix (però se suposa que lluny de la cagada) van esmorzar els assistents. Després, els fallers van anar al concurs de paelles organitzat pels majorals de Sant Roc, on van aconseguir un tercer premi gràcies a la cuinera Pepa Mahiques, mare de la fallera major. La paella estava tan bona i tenien tanta gana que no van quedar ni els ferros d’ella, segons declaren els propis fallers de Baix la Mar.

Unes notes gràfiques d’aquell dia:

La Gran Cagada 12

 

paella