Festa surfera al Barri La Llum

Foguera a la platjaEncara que estan lluny de la mar, la Falla Barri La Llum ha volgut muntar una festa de surf este dissabte 25 de juny, la qual inclourà la cremà d’una foguera, el nomenament de la fallera major infantil i el president infantil i, com no, una discoteca mòbil. Per altra banda, la Falla Fra Pere Vives-Bilbao-Maximilià Thous ha preferit músics de carn i ossos per a eixe dia, en concret l’Orquestra Sintonia.

Els plans de Barri La Llum per a la seua festa de Sant Joan del dissabte que ve comencen per playbacks infantils i jocs per a xiquets, tenint a les 18.00 el nomenament de la fallera major infantil i el president infantil. A les 20.00 hores, els xiquets soparan amb “gossets calents” per a cremar-se una foguera a les 20.30. A les nou de la nit soparan els majors amb tapes a un euro, i a partir de les onze de la nit hi haurà discoteca mòbil amb DJ Peter.

Quant a Fra Pere Vives-Bilbao, a les 10.00 esmorzaran, a les 10.30 hi haurà jocs infantils, a les 14.30 tindran paella els xiquets i a les 15.00 dinar. Se soparà a les 21.30, i a les onze començarà l’Orquestra Sintonia a tocar.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar