La més cara de València, Convent

A la crisi l’han tirada d’una puntada de peu del casal de Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal: per 240.000 euros han firmat el monument gran, segons informa Paco Varea en l’edició impresa de El Mundo de hui. Amb eixe pressupost es convertirà en la més cara de la secció especial de València, llevat que Nou Campanar aconseguisca prou patrocinadors per a superar eixa xifra. Es confirma així que en la Federació de Falles de la Secció Especial (FFSE) cadascú gastarà el que vulga (i tinga, clar), cosa que per cert no és cap sorpresa per a molts.

En efecte, en l’edició valenciana de El Mundo s’indica que la comissió de Convent ha firmat amb l’artista faller Pedro Santaeulalia la xifra que, de moment, és la més alta de la secció especial. Però mentre esta falla puja de pressupost, algunes fonts informen que Almirall Cadarso-Comte d’Altea baixarà als 120.000 euros per falta de patrocinadors, cosa que la pròpia comissió nega, afirmant que la seua idea és gastar-se’n 190.000. Per altra banda, Sueca-Literat Azorín intentarà tenir un dels majors pressupostos de la màxima categoria sense arribar als de Convent i Nou Campanar, i la resta de comissions no el variaran significativament.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar