Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La Ofrenda de Flores?

La més cara de València, Convent

A la crisi l’han tirada d’una puntada de peu del casal de Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal: per 240.000 euros han firmat el monument gran, segons informa Paco Varea en l’edició impresa de El Mundo de hui. Amb eixe pressupost es convertirà en la més cara de la secció especial de València, llevat que Nou Campanar aconseguisca prou patrocinadors per a superar eixa xifra. Es confirma així que en la Federació de Falles de la Secció Especial (FFSE) cadascú gastarà el que vulga (i tinga, clar), cosa que per cert no és cap sorpresa per a molts.

En efecte, en l’edició valenciana de El Mundo s’indica que la comissió de Convent ha firmat amb l’artista faller Pedro Santaeulalia la xifra que, de moment, és la més alta de la secció especial. Però mentre esta falla puja de pressupost, algunes fonts informen que Almirall Cadarso-Comte d’Altea baixarà als 120.000 euros per falta de patrocinadors, cosa que la pròpia comissió nega, afirmant que la seua idea és gastar-se’n 190.000. Per altra banda, Sueca-Literat Azorín intentarà tenir un dels majors pressupostos de la màxima categoria sense arribar als de Convent i Nou Campanar, i la resta de comissions no el variaran significativament.