Jornada de reflexió i de festa a Sant Isidre

Efectivament, perquè demà, dia anterior a les eleccions autonòmiques i locals, la Falla Sant Isidre celebrarà la festivitat del seu patró (Sant Isidre, clar). Enguany, la festa tindrà com a temàtica les màscares, per la qual cosa els fallers hauran d’anar disfressats i amb la cara tapada. La part infantil començarà a les 11 del matí amb jocs i diverses activitats, mentre que per la nit, els majors faran una desfilada per a lluir pel barri les seues màscares i disfresses. Després hi haurà sopar i jocs per als adults (que no jocs per a adults, se suposa).

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar