Tertúlia sobre la creació del monument, en Nou Campanar

mesarednouSi estàs interessat en els monuments fallers (i no parle de les estrangeres que venen en Falles), al casal de la Falla Nou Campanar tindràs un col·loqui sobre el procés de creació d’una falla el 12 de maig. Començarà a les 20.30 hores i participaran dos pessos pessats entre els artistes, Julio Monterrubio i Miguel Santaeulalia, i moderarà el debat l’informador de la revista Actualidad Fallera Manuel Andrés Zarapico. Esta s’ha anunciat com la Primera Tertúlia Fallera de la comissió, se suposa perquè en tenen previstes més.

En efecte, eixe 12 de maig al lloc social de la comissió (carrer Jorge Comín, número 3 de València) hi haurà una xarrada on Monterrubio i Santaeulalia explicaran pas a pas com es fa una falla, des que es concep la idea fins a la plantà, passant perla maqueta i la seua construcció. Està previst que estiguen presents diversos mitjans de comunicació, així com habituals dels espais fallers de les xarxes socials. Després del col·loqui hi haurà sopar i tertúlia informal entre els assistents.

Esta xarrada serà totalment participativa, podent intervenir amb preguntes per als artistes fallers tant els assistents en persona com els que es connecten al xat de la web de la falla (www.noucampanar.com). A més, el seu desenrotllament podrà seguir-se per Internet a través d’eixa pàgina, per l’anomenat canal Nou Campanar TV.

La comissió organitzadora sorteja 20 invitacions per assistir en directe i amb sopar inclòs entre aquells que es registren en la web www.noucampanar.com, sempre que posen en la descripció “Mesa redonda 12 mayo”. El 9 de maig tindrà lloc el sorteig.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar