Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Històries polítiques en El Club de les Històries

charla¿Cansat de tant polític que parla per tot arreu, perquè t’avorrixes o no entens res? Aleshores no et perdes la divertida tertúlia que la Falla Borrull-Socors ha organitzat per a l’11 de maig al Jardí Botànic, on es parlarà dels programes polítics dels partits i hi haurà monòlegs sobre els programes electorals a càrrec de guionistes fallers. El moderador d’esta xarrada, la qual començarà a les 20 hores, serà Alejandro García, conductor del programa Cadafal de Ràdio 9.

Eixa nit, en la tercera edició del Club de les Històries, representants dels principals partits polítics de la ciutat de València exposaran les seues promeses relacionades amb el món faller. Tindran fins a deu minuts per a fer-ho (tema difícil per a un polític tenir eixe límit), i després començaran les intervencions en la sala i a través de les xarxes socials. El debat podrà seguir-se en directe en Internet. Els guionistes fallers interpretaran un monòlegs sobre els programes electorals, i es tancarà la nit amb un resum d’allò que s’haja dit.