Històries polítiques en El Club de les Històries

¿Cansat de tant polític que parla per tot arreu, perquè t’avorrixes o no entens res? Aleshores no et perdes la divertida tertúlia que la Falla Borrull-Socors ha organitzat per a l’11 de maig al Jardí Botànic, on es parlarà dels programes polítics dels partits i hi haurà monòlegs sobre els programes electorals a càrrec de guionistes fallers. El moderador d’esta xarrada, la qual començarà a les 20 hores, serà Alejandro García, conductor del programa Cadafal de Ràdio 9.

Eixa nit, en la tercera edició del Club de les Històries, representants dels principals partits polítics de la ciutat de València exposaran les seues promeses relacionades amb el món faller. Tindran fins a deu minuts per a fer-ho (tema difícil per a un polític tenir eixe límit), i després començaran les intervencions en la sala i a través de les xarxes socials. El debat podrà seguir-se en directe en Internet. Els guionistes fallers interpretaran un monòlegs sobre els programes electorals, i es tancarà la nit amb un resum d’allò que s’haja dit.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar