Laura Cano torna a presidir A. Cadarso

Laura Cano 2011La Falla Alm. Cadarso-Comte d’Altea ha tornat a confiar en Laura Cano per a presidir el seu destí, almenys durant el present exercici 2011/2012. Serà el tercer any en què ocupa el càrrec en esta comissió de la secció especial. Junt a ella formen el quadre d’honor la fallera major Esperanza Vicente Ripoll i els seus fills Inés i Alejandro Jiménez Vicente, els quals seran fallera major infantil i president infantil respectivament. Així que en càrrecs representatius, quasi tot queda en família, com es pot vore. Per cert que esta comissió celebrarà este dissabte 30 d’abril una “Festa de Portes Obertes”, una mena d’apuntà amb activitats per a tot el món.

Estos son els actes previstos per a la Festa de Portes Obertes. Des de les 11 del matí, jocs infantils, i a les 13.30 paella per a tots els xiquets per 5 € cadascú (cal confirmar asistència fins dijous al correu jfabueliranzo@hotmail.com ). Per la vesprada, a les 20 hores, acollida als veïns oferint-los un vi d’honor. A les 21.30 hores sopar per 12 euros, el qual inclou amanides, entrants i arròs amb bogavant. A més, possiblement hi haurà festa sorpresa.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar