Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Las Fallas de la riada?

Giovanni Nardin plantarà a Lepant

lepantUn artista italià, Giovanni Nardin, serà qui construïsca el monument de 2012 per a la Falla Lepant-Guillem de Castro. Esta falla serà del estil de les plantades en els últims 13 anys, és a dir, molt innovadora i experimental, i més amb este artista que lluny de semblar-se als seus paisans Donatello i Miquelangelo (¿eren artistes o Tortugues Ninja?), és poc clàssic. Llicenciat en Belles Arts i amb experiència en diversos tallers fallers, forma part del col·lectiu d’artistes “Projecte Encés” i va plantar el Paleolític monument infantil en 2011 el monument infantil de la Falla Castielfabib-Marqués de San Juan, del qual si no el recordes o el vas vore, tens la foto a continuació.

Falla infantil Castielfabib 2011Falla infantil Castielfabib-Marqués de San Juan 2011