Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Vicent Llàcer i A. Santaeulalia plantaran la municipal de València

Un projecte d’homenatge a la desapareguda revista fallera Pensat i fet (en un número de la qual va col·laborar el servidor que porta esta web, per cert) presentat pels artistes Vicent Llàcer i Alejandro Santaeulalia, serà la falla gran que plantarà l’Ajuntament de València en 2012. Esta falla competia amb 2012… Naix una nova era de Pere Baenas i amb De Felipeland, popart a la plaça de Caballo de Troya (l’empresa de l’artista Manolo Martín) i Antonio de Felipe. Quant a la infantil, el projecte guanyador (entre altres coses perquè era l’únic presentat) ha sigut Viva la Pepa, de José Luis Ceballos i Francisco Sanabria, els artistes fallers que van plantar enguany i en anys anteriors també la falleta municipal. Este monument servirà, en la línia dels seus artistes, perquè els xiquets aprenguen coses, en este cas sobre la Constitució Espanyola de 1812, coneguda amb el nom popular de “La Pepa” per haver-se aprovat el dia de Sant Josep.

FALLA GRAN DE L’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA 2012

fallamuni

FALLA INFANTIL

fallamuninf2011