¿Has leído "Fallas pidiendo trenes"?

Els Generals organitza una gala en benefici dels gossos-guia

Dins de la seua línia solidària, la Falla Els Generals ha organitzat el I Sopar Benèfic amb el lema “Inclou-me” i que anirà en benefici de la Fundació ONCE del Gos-Guia. Serà el dia 13 de maig a les 22.00 als Salons Olympia (Alboraia), i el tiquet costa 30 euros. Després del sopar hi haurà un fi de festa amb espectacles en directe i rifes. Este event s’organitza també en ocasió del cinqué aniversari del projecte “12 causes, 12 obres” d’esta comissió fallera dedicat a accions humanitàries. La Falla Generals és una de les més actives en solidaritat, com demostra haver guanyat el I Premi Grande a la falla més humanitària, el I Premi ONCE per la seua tasca amb discapacitats, i un Cor Intern de l’Agrupació de Falles Benicalap-Campanar per la trajectòria tan solidària que porta.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar