¿Has leído "¿Sabías esto?"?

Els Generals organitza una gala en benefici dels gossos-guia

genDins de la seua línia solidària, la Falla Els Generals ha organitzat el I Sopar Benèfic amb el lema “Inclou-me” i que anirà en benefici de la Fundació ONCE del Gos-Guia. Serà el dia 13 de maig a les 22.00 als Salons Olympia (Alboraia), i el tiquet costa 30 euros. Després del sopar hi haurà un fi de festa amb espectacles en directe i rifes. Este event s’organitza també en ocasió del cinqué aniversari del projecte “12 causes, 12 obres” d’esta comissió fallera dedicat a accions humanitàries. La Falla Generals és una de les més actives en solidaritat, com demostra haver guanyat el I Premi Grande a la falla més humanitària, el I Premi ONCE per la seua tasca amb discapacitats, i un Cor Intern de l’Agrupació de Falles Benicalap-Campanar per la trajectòria tan solidària que porta.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar