¿Has leído "Dónde verlas"?

Els Generals organitza una gala en benefici dels gossos-guia

genDins de la seua línia solidària, la Falla Els Generals ha organitzat el I Sopar Benèfic amb el lema “Inclou-me” i que anirà en benefici de la Fundació ONCE del Gos-Guia. Serà el dia 13 de maig a les 22.00 als Salons Olympia (Alboraia), i el tiquet costa 30 euros. Després del sopar hi haurà un fi de festa amb espectacles en directe i rifes. Este event s’organitza també en ocasió del cinqué aniversari del projecte “12 causes, 12 obres” d’esta comissió fallera dedicat a accions humanitàries. La Falla Generals és una de les més actives en solidaritat, com demostra haver guanyat el I Premi Grande a la falla més humanitària, el I Premi ONCE per la seua tasca amb discapacitats, i un Cor Intern de l’Agrupació de Falles Benicalap-Campanar per la trajectòria tan solidària que porta.