Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Vota la falla d’especial preferida amb La Mercé i Ciberfallas

tu tambe pots ser juratSi eres dels que sempre es queixa dels premis de la secció especial, la Falla Plaça de la Mercé de València t’oferix la possibilitat de ser jurat (encara que no de Junta Central Fallera, clar). Quan vages a visitar el seu monument, que per cert ja està plantat, tindràs un ordinador al seu costat on podràs valorar de l’1 al 5 totes les falles de la secció especial ajudat pels esbossos i per les fotografies dels mateixos, per si encara no n’has vista alguna. Esta possibilitat ha sigut factible gràcies a la col·laboració de la web amiga , la qual dóna el suport tècnic a les votacions. Els resultats de l’enquesta se sabrà el 18 de març a les 22.00 hores, que serà quan es tanque la recollida de vots.