Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La Ofrenda de Flores?

Més de 400 mil euros en monuments a Torrent

Segons la Junta Local de Torrent, les 28 comissions d’esta localitat han declarat un total 321.261 euros de pressupost de les falles majors i l’import global de 82.989 euros en cas de les infantils.  Els monuments grans es classifiquen en quatre seccions, estant la secció especial formada per Àngel de l’Alcasser, Antoni Pardo, Ramón y Cajal, Avinguda i Lope de Rueda. La secció primera estarà formada per La Plaça, Sant Roc, Sant Gregori, Saragossa-Parc Central, Sant Valerià, Cronista Vicente Beguer i Esteve i Avinguda Reina Sofía. Per altra banda, la secció segona tindrà a Poble Nou, Sedaví, Carrer Toledo, Sants Patrons, Barri Cotxera, Nicolau Andreu i Avinguda Segon Tram. Per últim, la tercera secció la composen 9 comissions: Pare Méndez, Carrer Benemèrita Guàrdia Civil, Xenillet, Sant Amador-Espartero, Camí Reial, Santa Lucía,    Parc de Trenor, El Molí i Escultor Vicent Pallardó.