¿Has leído "El Pinocho de Na Jordana"?

Dreceres al monument de Lepant

lepantLa comissió Lepant-Guillem de Castro torna a presentar una falla experimental, en este cas amb el lema Dreceres i construïda amb elements naturals que quan es cremen contaminen poc el medi ambient. L’artista faller Emilio Miralles reflexionarà amb esta falla sobre els diversos camins curts que es poden agarrar al llarg de la vida.

El monument, que tindrà versos de José Manuel Izquierdo, estarà realitzat amb fusta, cartró, paper i arpilleria, amb només part de les cinc figures que hi haurà seran de pàntex, que és el material que més contamina en la cremà. Es jugarà amb les textures dels materials per a mostrar diferents degradats que faran desaparéixer les formes, i com en altres ocasions, hi haurà interactivitat amb l’espectador, en este cas a través de les xarxes socials dInternet. Mentre estiga plantada la falla se’n podrà opinar en Facebook des de casa o amb un ordinador que hi haurà prop del monument en algunes hores del dia.

Falla Lepanto 2011

 

 

 

La interactividad con el público, otro de los aspectos diferenciadores de la falla Lepanto-Guillen de Castro en los últimos años, se consigue con la participación del público a través de las redes sociales. Durante los días que esté plantada la falla, el público podrá opinar sobre ella y poner sus atajos en el evento, “Atajo a las fallas”, creado al efecto en Facebook, por medio de sus propios equipos informáticos, ó por un ordenador que estará instalado en la falla a diferentes horas del día.