‘Cacau i Tramussos’ tractarà de les Cavalcades del Ninot


La situació actual de les Cavalcades del Ninot, tant gran com infantil, és el tema de l’onzena edició del col·loqui “Cacau i Tramussos” que organitza la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà. Esta edició se celebrarà al recinte de l’Exposició del Ninot, és a dir, dins de la carpa que a tal efecte hi ha a Nuevo Centro. En esta ocasió actuarà com a moderador Rafa Comín, director del programa Vents de Festa de la Televisió Municipal de València, sent els components de la taula de debat Rafael Ferraro (ex-president i  faller de Regne de València-Duc de Calàbria); Marcos Soriano (president de la Falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals); Ángel Tarín (artista fallero i col·laborador en la realització de cavalcades); i Paco Sivera (delegat de Festejos de Junta Central Fallera). La cita serà dilluns 7 de març a les 19.30 hores.