Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Estos són els ninots al carrer de la Federació de 1a A

ninots-al-carrer-ff1a-2011_20110224_011.jpgSi passes pel centre comercial El Saler, voràs que com els últims anys, l’han posat molt faller (cosa que fa les delícies dels turistes que van a la propera Ciutat de les Arts i les Ciències). Dins de les seues parets hi ha l’exposició de figures que han aconseguit el Premi Raga, una exposició d’indumentària valenciana i la mostra de ninots al carrer de la Federació de Falles de Primera A. Fins al 13 de març es poden contemplar en la planta inferior del centre comercial uns ninots confeccionats pels propis fallers de les comissions federades (Plaça Mercat Central; Quart-Palomar; Bisbe Amigó-Conca; Císcar-Borriana; Grabador Esteve-Ciril Amorós; Sant Vicent-Periodista Azzati; Quart Extramurs-Velázquez; Duc de Gaeta-Pobla de Farnals; Ribera-Convent Santa Clara; Ceramista Ros-J. M. Mortes Lerma i General Barroso-Litògraf Pascual y Abad) dedicats a l’arribada de l’AVE a València. ¿Que encara no has pogut passar-te? Doncs mira les fotos ací.