Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Pinocho de Na Jordana?

L’Ajuntament, per declarar Patrimoni de la Humanitat les Falles

El ple de l’Ajuntament de València celebrat divendres 28 de gener va aprovar iniciar els tràmits per tal de sol·licitar la declaració de Patrimoni Immaterial de la Humanitat per a les Falles, tant de la capital com de les altres localitats on també se celebra. Tant PP com PSPV-PSOE van recolzar la moció presentada per Félix Crespo Hellín, regidor de Fires i Festes. La reunió inicial per a tractar este tema va comptar amb el propi Crespo, el vice-president de Junta Central Fallera Jorge Guarro, representants de les universitats valencianes, l’Associació d’Estudis Fallers (ADEF) i membres de la delegació de promoció exterior de J.C.F. La cosa ja està en marxa, però caldrà tenir paciència… Si ja és lenta la burocràcia nacional, què dir de la internacional.