Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La falla de La Margot?

Campionats de truc a Benifaió

Els fallers de Benifaió estan bojos pel truc. Per una banda, la Junta Local Fallera ha convocat la quinta edició del seu campionat de truc, que enguany es jugarà al casal de la Falla Mitja Capa de l’1 a l’11 de març  en horari de 22.00 hores a 0.00 hores. L’últim dia, les falleres majors de Benifaió en persona entregaran els trofeus als guanyadors. La inscripció es pot formalitzar a la planta baixa de l’ajuntament en horari de 10.30 a 14.00 i fins al 28 de febrer. Per altra banda, la Falla Sant Josep del mateix poble té el seu propi campionat, que es jugarà els dies 16, 17 i 18 de febrer al seu casal. La inscripció es pot fet  a la Copisteria Malú, al carrer Nou, i costa 30 euros per parella. Els primers classificats tindran un premi del 50% de la recaptació del campionat, els segons el 20% i els tercers el 10%.