¿Has leído "Fallas pidiendo trenes"?

Campionats de truc a Benifaió

Els fallers de Benifaió estan bojos pel truc. Per una banda, la Junta Local Fallera ha convocat la quinta edició del seu campionat de truc, que enguany es jugarà al casal de la Falla Mitja Capa de l’1 a l’11 de març  en horari de 22.00 hores a 0.00 hores. L’últim dia, les falleres majors de Benifaió en persona entregaran els trofeus als guanyadors. La inscripció es pot formalitzar a la planta baixa de l’ajuntament en horari de 10.30 a 14.00 i fins al 28 de febrer. Per altra banda, la Falla Sant Josep del mateix poble té el seu propi campionat, que es jugarà els dies 16, 17 i 18 de febrer al seu casal. La inscripció es pot fet  a la Copisteria Malú, al carrer Nou, i costa 30 euros per parella. Els primers classificats tindran un premi del 50% de la recaptació del campionat, els segons el 20% i els tercers el 10%.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar