Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Arriba el concurs de maquetes de Pintor Stolz-Burgos

stolzburgosRecordem que la Falla Pintor Stolz-Burgos ha convocat el seu segon concurs de maquetes al Centre Comercial El Saler, concretament en la planta segona del centre. Tindrà lloc entre dimecres 26 al dissabte 29 de gener, i un dels atractius que té és que totes les maquetes participants tindran premi. Així que, ¡anima’t!

Este concurs tindrà dues categories, particular i falla, poden haver-hi en cadascuna un màxim de 25 construccions participants. El jurat estarà format per artistes fallers, i farà públic el seu veredicte el primer dia del concurs, és a dir, el 26 de gener, decisió que es podrà consultar en la web de la falla eixe mateix dia. Els premis s’entregaran el dia 29 a les onze del matí. L’exposició podrà visitar-se durant el temps que estiga obert el centre comercial, i a banda de les maquetes participants, n’hi haurà una fora de concurs construïda per un faller de la comissió convocant.

Les bases íntegres poden consutar-se en esta notícia anterior.