Arriba el concurs de maquetes de Pintor Stolz-Burgos

Recordem que la Falla Pintor Stolz-Burgos ha convocat el seu segon concurs de maquetes al Centre Comercial El Saler, concretament en la planta segona del centre. Tindrà lloc entre dimecres 26 al dissabte 29 de gener, i un dels atractius que té és que totes les maquetes participants tindran premi. Així que, ¡anima’t!

Este concurs tindrà dues categories, particular i falla, poden haver-hi en cadascuna un màxim de 25 construccions participants. El jurat estarà format per artistes fallers, i farà públic el seu veredicte el primer dia del concurs, és a dir, el 26 de gener, decisió que es podrà consultar en la web de la falla eixe mateix dia. Els premis s’entregaran el dia 29 a les onze del matí. L’exposició podrà visitar-se durant el temps que estiga obert el centre comercial, i a banda de les maquetes participants, n’hi haurà una fora de concurs construïda per un faller de la comissió convocant.

Les bases íntegres poden consutar-se en esta notícia anterior.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar