Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Presentacions de llibres sobre E+G i sàtira fallera

I ja que parlem de l’ADEF, dos dels seus membres presenten publicacions. El 9 de febrer a les 19.30 hores és el torn de Josep Lluís Marín, qui al Col·legi Major Rector Peset (plaça Forn de Sant Nicolau, 4, València) presentarà el seu llibre Sàtira i falles, una edició crítica de les explicacions falleres de Bernat i Baldoví editada per l’Ajuntament de Sueca i la Universitat de València. Dies després, concretament el 16 de febrer, la Falla Joan d’Aguiló-Gaspar Aguilar farà públic el seu llibret de 2011, on el periodista i també membre de l’ADEF Joan Castelló ha col·laborat amb un extens article sobre les falles amb enginy i gràcia. Serà al Saló Alfons el Magnànim de la Beneficència (carrer Corona de València) a les 20.00 hores.