¿Has leído "La falla (el monumento)"?

Presentacions de llibres sobre E+G i sàtira fallera

I ja que parlem de l’ADEF, dos dels seus membres presenten publicacions. El 9 de febrer a les 19.30 hores és el torn de Josep Lluís Marín, qui al Col·legi Major Rector Peset (plaça Forn de Sant Nicolau, 4, València) presentarà el seu llibre Sàtira i falles, una edició crítica de les explicacions falleres de Bernat i Baldoví editada per l’Ajuntament de Sueca i la Universitat de València. Dies després, concretament el 16 de febrer, la Falla Joan d’Aguiló-Gaspar Aguilar farà públic el seu llibret de 2011, on el periodista i també membre de l’ADEF Joan Castelló ha col·laborat amb un extens article sobre les falles amb enginy i gràcia. Serà al Saló Alfons el Magnànim de la Beneficència (carrer Corona de València) a les 20.00 hores.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar