Presentacions de llibres sobre E+G i sàtira fallera

I ja que parlem de l’ADEF, dos dels seus membres presenten publicacions. El 9 de febrer a les 19.30 hores és el torn de Josep Lluís Marín, qui al Col·legi Major Rector Peset (plaça Forn de Sant Nicolau, 4, València) presentarà el seu llibre Sàtira i falles, una edició crítica de les explicacions falleres de Bernat i Baldoví editada per l’Ajuntament de Sueca i la Universitat de València. Dies després, concretament el 16 de febrer, la Falla Joan d’Aguiló-Gaspar Aguilar farà públic el seu llibret de 2011, on el periodista i també membre de l’ADEF Joan Castelló ha col·laborat amb un extens article sobre les falles amb enginy i gràcia. Serà al Saló Alfons el Magnànim de la Beneficència (carrer Corona de València) a les 20.00 hores.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar