Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El pavo del ayuntamiento?

Aporta un tros de la falla d’Afganistan

herat¿T’agradaria que tu comissió plantara un ninot a 6.000 kilòmetres de distància? Doncs ara tens l’oportunitat, ja que els militars valencians destinats a Herat (Afganistan) han demanat ajuda a Junta Central Fallera per a plantar una falla en esta localitat. Este organisme ja ha oferit la sabata gegant que van utilitzar a l’escenari durant l’elecció de les corts d’honor 2011, però qualsevol comissió fallera pot donar un ninot, com aquell que va rodant pel magatzem i que ningú s’atrevix a tirar. Algunes falles ja han donat les figures que van presentar al concurs “Pinta el teu músic”. Si estas interessat en col·laborar, ¡tranquil que no has de portar tu el ninot! Només has d’emportar-lo a la planta baixa de Junta Central Fallera entre el 31 de gener i el 2 de febrer, que ells ja s’encarregaran que arribe a la seua destinació.