Exaltacions i premi Pare Jofré, el proper dissabte

El dissabte 29 de gener serà quan l’Agrupació de Falles Mercat de Jesús tindrà l’Exaltació de les 24 falleres majors de les  comissions que la integren. Eixe dia, a més, es donaran els premis dels campionats de l’Agrupació, i es lliurarà el IV Premi Pare Jofré a l’ONCE, en concret a la seua direcció territorial de la Comunitat Valenciana, per ser una entitat que defen i dóna suport altruistament a la festa fallera. L’acte tindrà lloc al Saló Rosiña de València i començarà a les 21.00 hores.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar